LOCATIE EN BEREIKBAARHEID

Adres

Vives Campus Brugge
Koningin Astridlaan
8000 Brugge

Openingsuren

van 10u30 tot 18u30

Kom je met het openbaar vervoer?

Het dichtsbijzijnde treinstation is het station van Brugge.

VIVES Campus Brugge ligt op 20 minuten wandelen van het treinstation: wandel via de achterkant van het station naar de Spoorwegstraat. Aan het kruispunt met de Koning Albert I-laan wandel je tot aan de rotonde in de Koningin Astridlaan. Via de ingang op de rotonde kan je de campus opwandelen.

Er rijdt ook verscheidene bussen tussen het treinstation en de campus. Lijn 3 heeft een halte aan Sint-Michiels VIVES, op 5 minuten wandelen van de campus. Als je lijn 5 of lijn 24 neemt, dien je af te stappen aan halte Sint-Michiels Kerk, op 10 minuten wandelen van de campus.

Kom je met de auto?

VIVES Campus Brugge is vlot bereikbaar met de auto, met een eigen afrit aan de Expresweg. Er is gratis parkeerplaats voor 450 wagens. Indien deze vol staat, kun je terecht in de zijstraten of op de gratis parking aan de Veemarkt (jawel!).

OPENINGSUREN & INKOMPRIJS

Vegan A’Fairs is zondag 29 oktober 2023 doorlopend open van 10u30 tot 18u30.

Vegan A’fairs werkt met een Pay What You Want formule. Je beslist dus zelf hoeveel inkom je zal betalen.

VEELGESTELDE VRAGEN (FAQ)

1) Hoeveel bedraagt de inkom voor Vegan A’fairs?

Vegan A’fairs werkt met een pay what you want formule. Je beslist zelf hoeveel inkom je zal betalen. Wij bij New Ethics vinden we dat Vegan A’fairs voor iedereen toegankelijk moet zijn. We willen niemand uitsluiten, dus ook niet op inkomen. We zijn overtuigd dat Vegan A’fairs voor ons als organisator betaalbaar blijft als mensen die het zich kunnen veroorloven een eerlijke bedrag geven. We vinden het ook een mooi signaal dat onze bezoekers om alle dieren, dus ook alle mensen, geven.

2) Wat doet New Ethics met eventuele winst van Vegan A’fairs?

De eerste betrachting is het betalen van vele kosten als locatie, promotie (website, facebook adds, affiches, flyers, verdeling, verzekeringen, aankleding, techniek, …).
New Ethics is een vzw die nog steeds loopt op 100% vrijwilligers. Met andere woorden: niemand verdient iets en alle inspanningen van bestuursleden en vele vrijwilligers zijn puur uit overtuiging en onbezoldigd.
Verdere winst verdelen we over 3 sporen:

  • Opbouwen van een buffer – mocht er in de toekomst een evenement minder lopen, dan is het verder bestaan van de vzw New Ethics niet in gevaar.
  • Ondersteunen van outreaching acties van de vzw New Ethics. Bvb: het drukken & verdelen van het gratis glossy magazine New Ethics.
  • Andere vegan (minded) vzw’s ondersteunen die rechtstreeks met niet-menselijke dieren werken. Bv. jasjes aankopen voor Geitenopvang Ophelia.
3) Kan ik vrijwilliger worden op Vegan A’fairs?

Ja, dat kan zeker. Stuur een mailtje naar info(at)newethics.be
Ook voor andere activiteiten van New Ethics zijn we steeds op zoek naar vrijwilligers, er is vast wel een opdracht te vinden die aansluit bij je interesses en capaciteiten.

​4) Kan ik makkelijk parkeren in de buurt?

Er is een ruime gratis parking voor het gebouw. Indien deze vol staat kun je terecht in de zijstraten of op de gratis parking: Veemarkt (jawel!).

5) Kan ik met de kaart betalen?

Er zijn tal van standen waar je met de kaart kan betalen, maar er zijn ook tal van standen waar dat niet mogelijk is. We raden je dus zeker aan om ook cash geld bij te hebben.

6) Is Vegan A’fairs toegankelijk voor rolstoelgebruikers?

Absoluut (parkeerplaatsen voor de inkom, brede gangen, rolstoel toegankelijke toiletten, geen drempels, liften,…).

7) Vegan A’fairs probeert zo inclusief mogelijk te zijn. Wat houdt dat precies in?

Iedereen is welkom en we proberen te zorgen dat iedereen zich welkom voelt. Dit door kleine aanpassingen in onze organisatie. Aanpassingen waar niemand last van heeft, maar die voor anderen dan weer een wereld van verschil maken.
Zo zijn we rolstoeltoegankelijk, is er een stille en prikkel-arme ruimte voorzien, werken we met gender-neutrale toiletten,…

8) Zijn niet-menselijke dieren welkom op Vegan A’fairs?

Ja. Maar zelf raden we het niet aan. We verwachten een gezellige drukte, iets wat héél wat dieren bij voorkeur vermijden. Verder vragen we ook het gevoel van veiligheid van andere bezoekers te respecteren en uw lieveling ten alle tijde aan de leiband te houden.

9) Wat als ik mij niet veilig voel op Vegan A’fairs?

Op Vegan A’fairs willen we een safe-haven creëren voor iedereen. Voel je je niet veilig door wat dan ook, meld het aan de New Ethics stand en we bekijken hoe we je verder kunnen helpen.

10) Zijn er voorwaarden waaraan ik mij moet houden?

Ja, die zijn er:

  • In geval van fraude (met drankkaarten) of diefstal wordt de politie gecontacteerd.
  • Door het betreden van Vegan A’fairs stem je in met alle preventieve en veiligheidsmaatregelen die de organisatie nodig acht, inclusief controle van tassen.
  • Niet toegelaten voorwerpen: wapens, drank, drugs, scherpe voorwerpen.
  • Er kunnen ten alle tijde foto-, video- en audio-opnames gemaakt worden tijdens Vegan A’fairs. Er is een kans dat je gefotografeerd en/of gefilmd wordt.
  • De organisatie en zijn vrijwilligers kunnen niet verantwoordelijk gesteld worden voor schade, verlies of diefstal van eender welk voorwerp, noch kan ze aansprakelijk of verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele ongevallen.
  • Het is verboden zones te betreden die niet toegankelijk zijn voor bezoekers.
  • Als bezoeker is het strikt verboden om zaken te verkopen, promotioneel materiaal te verdelen of muziek af te spelen zonder schriftelijke toestemming van de organisator.